Rabu, Ogos 15

Selamat Hari Raya (:

assalammualaikum dan selamat pagiii semuaaa :)
harini adalah hari yang ke 27 dalam bulan Ramadhan :)
Sekejap je nak raya :)

Cikgu kata kebanyakkan ulama' menangis apabila perginya Ramadhan :(
Sebab Ramadhan ni bulan keberkatan :)
senang nak dapat pahala :)

Lepas tu, arwah arwah yang dah meninngal akan meneruskan azab mereka di dalam kubur :(
Sumpah, aku sedih gilaa..
sebab nenek nenek aku dan atuk atuk aku dah meninggal :)
Dua dua belah parent pulak tuhh :(
tak dapat nak beraya bersama tahun ini :(

Selama bulan Ramadhan ni , roh mereka keluar, dorang dapat tengok aku dan keluarga aku :)
tapi nanti dorang kena teruskan azab mereka :)

Ya Allah, aku memohon kepadamu agar kau tempatkan mereka di tempat orang orang yang beriman :)
Amiinn :)
Al-Fatihah~~

Btw, nak ucapkan Selamat Hari Raya :)
Semoga tahun ini lebih baik dari sebelum ini :)
Jangan main mercun tau, bahayaaaa :)

Raya datanglah rumah :)
nanti saya layan korang k :)

kbaii, Selamat Hari raya :)
Bagi yang ada Trial SPM lepas Raya, jangan nak over sangat Raya ye :p


yang excited nak raya :)

Tiada ulasan:

Catat Ulasan